actie motorkledingstore

Actie Motorkledingstore

Actie Motorkledingstore speciaal voor cursisten van Moto Maestro

MotorkledingStore is er voor elk type motorrijder. Met vier megastores in Breda, Capelle aan den IJssel (open in maart 2021), Eindhoven en Vianen (Utrecht) vind je er als motorliefhebber alles waar jouw motorhart sneller van gaat kloppen. Door de extreem grote voorraad en scherpe prijzen kan elke motorrijder gegarandeerd slagen.

Of je nu een doorgewinterde adventure rijder bent, houdt van rondtouren op een tourmotor of chopper, sportieve rijstijl hebt of te vinden bent op de crossmotor. Naast de vier megastores kun je bij MotorkledingStore ook online shoppen via twee webshops namelijk: www.MotorkledingStore.nl en www.MotorkledingOutlet.nl.

Motorkledingstore filiaal in Vianen

Speciaal voor cursisten van Moto Maestro:
Spaar bij MotorkledingStore voor €100,- shoptegoed! Verzamel 5 stempels op de stempelkaart om jouw motoroutfit compleet te maken. Als jouw stempelkaart vol is krijg je een cadeaubon met een waarde van maar liefst €100,-.

Iedere cursist ontvangt tijdens de motortraining automatisch van ons een stempelkaart. Deze actie bij Motorkledingstore geeft recht op één stempelkaart per cursist.
Nog een reden dus om nu te boeken!