Partners van Moto Maestro

Partners van Moto Maestro


Professionele partners van Moto Maestro met een grote passie voor het motorrijden op allerlei gebieden.
Hier zetten wij bedrijven en facebook pagina’s die ons ondersteunen in het zonnetje.

Ook geïnteresseerd in een leuke samenwerking tussen jouw bedrijf, website of pagina en Moto Maestro Motortrainingen?
Word deel van de familie en stuur ons een bericht op info@moto-maestro.nl

Wie zijn onze partners:

Motormeiden.tv is het grootste online motorplatform voor meiden die motorrijden of dat willen leren. Om de meiden met elkaar in contact te brengen, organiseert Motormeiden meer dan 35 events per jaar.

Van een Girls Ride Out en ritten tot circuittrainingen, sleutelworkshops, festivals bezoeken en leuke fotoshoots met je motor.

Op de website www.motormeiden.tv vind je reviews, interviews, artikelen en win-acties!

2 The Experience wil iedere motorrijder op een veilige en bewustere manier leren omgaan met het motorrijden en de motorsport, dit door middel van op maat gemaakte trainingen die verder gaan op jouw huidige niveau.

In o.a. onze motor, bochten en circuittraining leer je met plezier jouw vaardigheden verbeteren teneinde jouw veiligheid te vergroten. 
Ja er is altijd wat te leren, zelfs bij ervaren rijders!

Je leert op een andere manier bochten inkijken, bochten insturen, zithouding, remtechnieken, met meer plezier motorrijden en vooral vertrouwder en relaxter motorrijden.

2 The Experience staat voor ervaring en een belevenis. Een team van ervaren instructeurs uit de rijschoolwereld en de motorsport staat voor je klaar.


MotorkledingStore is er voor elk type motorrijder. Met vier megastores in Breda, Capelle aan den IJssel (open in maart 2021), Eindhoven en Vianen (Utrecht) vind je er als motorliefhebber alles waar jouw motorhart sneller van gaat kloppen. Door de extreem grote voorraad en scherpe prijzen kan elke motorrijder gegarandeerd slagen. Of je nu een doorgewinterde adventure rijder bent, houdt van rondtouren op een tourmotor of chopper, sportieve rijstijl hebt of te vinden bent op de crossmotor. Naast de vier megastores kun je bij MotorkledingStore ook online shoppen via twee webshops namelijk: www.MotorkledingStore.nl en www.MotorkledingOutlet.nl.

Speciaal voor cursisten van Moto Maestro:
Spaar bij MotorkledingStore voor €100,- shoptegoed! Verzamel 5 stempels op de stempelkaart om jouw motoroutfit compleet te maken. Als jouw stempelkaart vol is krijg je een cadeaubon met een waarde van maar liefst €100,-.

De MAG zet zich al ruim dertig jaar in voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. Met resultaat! Motorvriendelijke onderplanken, geen APK of verplichte gele hesjes, geen kabelvangrails, maar wel de vrijheid om met meer dan 100pk te mogen rondrijden, en nog veel meer. Allemaal dankzij de MAG. En we zijn nog lang niet klaar! Help ons mee? Word lid!

Elk lid ontvang 5x per jaar het MAGazine, geniet een leuke korting bij onze partners, gebruikt de voordelen van onze eigen MAG Motorverzekering, maakt met regelmaat kans op leuke give-aways en helpt ons wegen open te houden.
En dat voor slechts 33 euro per kalenderjaar!


Wij zijn een sociaal platform “Biking Babes & Boys” voor en door motorrijders met informatie over reizen, evenementen, workshops en andere leuke nuttige tips van onze leden. En nu zijn we recentelijk gestart met een  kledinglijn voor onze leden, gewoon omdat het leuk is.

Kijk snel op onze pagina, meld je aan en stel je voor. Met regelmaat worden er leuke ritten gepland. Iedere motorrijder is welkom!


Met meer dan 55 jaar ervaring staat Damen Motorkleding bekend om goede en veilige motorkleding met een comfortabele pasvorm.
Naast confectiekleding is Damen gespecialiseerd in maatwerk motorkleding, in zowel leer als textiel.
Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit leer en textielsoorten, reflectie, protectie en fournituren wordt de veiligheid en duurzaamheid gewaarborgd.

Hiervoor vertrouwen vele motorrijders en professionele diensten op de kwaliteit en service van Damen.


Heerlijk rijden (alleen of samen met je motorvrienden) door de mooiste (motor)gebieden van Europa. Er is niet veel mooiers dan dat! Maar eer dat je bij die gebieden aankomt, moet je helaas een eind rijden. Over saaie snelwegen en dan nog niet te spreken over al die spullen die je mee moet nemen op de motor.

Of je hebt een (nieuwe) mooie motor gekocht, maar deze moet eerst nog naar huis.

De oplossing hiervoor is simpel: Een motortrailer! Neem veilig je motor of meerdere motoren mee de weg op en leg je overige reisspullen handig achter in de auto. Zo kom je comfortabel aan op je bestemming, zodat je al je energie kan steken in het rijden van die mooie bochten in de bergen of het verkennen van de ultieme motorhotspots.

Kijk snel verder op de website voor gedetaileerde informatie over onze motortrailers, de mogelijkheden en de tarieven.

JMT motortrailer verhuur - Moto Maestro Motortrainingen