Partners van Moto Maestro


Professionele partners van Moto Maestro met een grote passie voor het motorrijden op allerlei gebieden.
Hier zetten wij bedrijven en facebook pagina’s die ons ondersteunen in het zonnetje.

Ook geïnteresseerd in een leuke samenwerking tussen jouw bedrijf, website of pagina en Moto Maestro Motortrainingen?
Word deel van de familie en stuur ons een bericht op info@moto-maestro.nl

Partners van Moto Maestro Motortrainingen

Ambassadeur Motormeiden
Moto Maestro Motortrainingen

Motormeiden.tv is het grootste online motorplatform voor meiden die motorrijden of dat willen leren. Om de meiden met elkaar in contact te brengen, organiseert Motormeiden meer dan 35 events per jaar.

Van een Girls Ride Out en ritten tot circuittrainingen, sleutelworkshops, festivals bezoeken en leuke fotoshoots met je motor.

Op de website www.motormeiden.tv vind je reviews, interviews, artikelen en win-acties!

Motormeiden
Moto Maestro Motortrainingen

2 the experience, logo

2 The Experience wil iedere motorrijder op een veilige en bewustere manier leren omgaan met het motorrijden en de motorsport, dit door middel van op maat gemaakte trainingen die verder gaan op jouw huidige niveau.

In o.a. onze motor, bochten en circuittraining leer je met plezier jouw vaardigheden verbeteren teneinde jouw veiligheid te vergroten. 
Ja er is altijd wat te leren, zelfs bij ervaren rijders!

Je leert op een andere manier bochten inkijken, bochten insturen, zithouding, remtechnieken, met meer plezier motorrijden en vooral vertrouwder en relaxter motorrijden.

2 The Experience staat voor ervaring en een belevenis. Een team van ervaren instructeurs uit de rijschoolwereld en de motorsport staat voor je klaar.

2 the experience circuit trainingen professionele partners van moto maestro

Biking Babes & Boys logo

Biking Babes & Boys op Facebook

Biking Babes & Boys

Mijn naam is Lilian Groot Oyulvstad en ik woon in Nederland in de buurt van Amsterdam. Ik leef parttime samen met mijn man Geir H. uit Noorwegen. We houden van reizen en dan het liefst op de motor.

Mijn passie voor motoren is in 2010 begonnen. Ik ging mee op onze motorreizen als passagier op de motor van mijn man. Later heb ik zelf mijn rijbewijs gehaald en heb ik veel mensen ontmoet met dezelfde passie. Vorig jaar heb ik een avontuur meegemaakt met onze motorreis in de Himalaya. En toen is Biking Babe ontstaan. 

Nu hebben we nu een sociaal platform “Biking Babes & Boys” voor en door motorrijders met informatie over reizen, evenementen, workshops en andere leuke nuttige tips van onze leden. En nu zijn we recentelijk gestart met een  kledinglijn voor onze leden, gewoon omdat het leuk is.

We zullen ons richten op een assortiment wat leuk en nuttig is voor de diverse motortrips!

Dus wie weet, tot gauw!

Biking Babes & Boys professionele partners van moto maestro

Motor Madam logo

Welkom bij Motormadam!

motormadam professionele partners van moto maestro

Ik ben Marion (35) en initiatiefnemer van Motormadam.

Sinds 2012 heb ik mijn felbegeerde motorpapiertje en inmiddels toer ik (met trots!) rond op mijn Ducati Monster 900 ie.

Ik wil jullie graag meenemen in het ontdekken van de mooiste motorroutes, het speuren naar stijlvolle & veilige motorkleding- en accessoires en het vinden van sympathieke mede-motorvrouwen die, net als ik, blij worden van motorrijden!


Motormadam is voor alle vrouwen die plezier willen halen uit het motorrijden en tips en ervaringen met elkaar willen delen. Inzendingen en ideeën zijn dan ook van harte welkom!


MAG
Motorrijders Actie Groep
Moto Maestro Motortrainingen

Motorrijders Actie Groep

De MAG zet zich al ruim dertig jaar in voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. Met resultaat! Motorvriendelijke onderplanken, geen APK of verplichte gele hesjes, geen kabelvangrails, maar wel de vrijheid om met meer dan 100pk te mogen rondrijden, en nog veel meer. Allemaal dankzij de MAG. En we zijn nog lang niet klaar! Help ons mee? Word lid!