circuitrijden met korting

Circuittraining met korting


Speciaal voor onze cursisten bieden wij naast onze berg-, bochten- en kneedowntrainingen ook de mogelijkheid om bij onze partner 2 The Experience op het circuit je vaardigheden nog eens goed te kunnen oefenen.

Onze cursisten krijgen dan ook 15 euro korting op een circuittraining.
Wil jij die korting? Stuur ons dan een mail met je naam naar info@moto-maestro.nl

Je ontvangt van ons dan een kortingscode die je kunt inwisselen bij het boeken van een circuittraining naar keuze op de website van 2 The Experience.

circuitrijden met korting

2 The Experience wil iedere motorrijder op een veilige en bewustere manier leren omgaan met het motorrijden en de motorsport, dit door middel van op maat gemaakte trainingen die verder gaan op jouw huidige niveau.

In o.a. onze motor, bochten en circuittraining leer je met plezier jouw vaardigheden verbeteren teneinde jouw veiligheid te vergroten. 
Ja er is altijd wat te leren, zelfs bij ervaren rijders!

Je leert op een andere manier bochten inkijken, bochten insturen, zithouding, remtechnieken, met meer plezier motorrijden en vooral vertrouwder en relaxter motorrijden.

2 The Experience staat voor ervaring en een belevenis. Een team van ervaren instructeurs uit de rijschoolwereld en de motorsport staat voor je klaar.

kortingcode 2 the experience, moto maestro motortrainingen

*Deze circuittraining met korting is alleen voor (oud) cursisten van Moto Maestro Motortraining
*Niet meer dan een kortingscode per persoon en alleen te gebruiken voor een door die persoon geboekte circuittraining.
*Deze korting is niet inwisselbaar voor geld.


Terug naar de index